• Προετοιμασίες για νέο κατάστημα της Apple στην Σουηδία

  Η Apple διαρκώς επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε διάφορες χώρες του κόσμου και σύντομα θα είναι η σειρά της Σουηδίας. Οι σχετικές αναφορές στο διαδίκτυο θέλουν την εταιρεία να έχει ξεκινήσει την διαδικασία προσλήψεων για τα καινούργια της καταστήματα από τον Φεβρουάριο, αν και μέχρι τότε δεν είχαν γίνει γνωστές οι τοποθεσίες τους. Το πρώτο λοιπόν κατάστημα όπως φαίνεται θα ανοίξει σε εμπορικό κέντρο Taby στην Στοκχόλμη, με τις πληροφορίες να θέλουν το ντεμπούτο του καταστήματος να γίνεται στις 15 Σεπτέμβρη. Μάλιστα το υπό κατασκευή κατάστημα εντοπίστηκε και όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί η πρόσοψή του είναι καλυμμένη από το παραδοσιακό μαύρο με το σήμα της Apple.

  Στην Σουηδία αναμένεται να ανοίξουν ακόμη περισσότερα καταστήματα, με το επόμενο να αναμένεται να ανοίξει για το κοινό στις 25 Οκτωβρίου στο Malmo, καθώς κι ένα δεύτερο κατάστημα στην Στοκχόλμη φαίνεται να βρίσκεται υπό κατασκευή. Η Σουηδία είναι η 14η χώρα εκτός Κίνας και Χόνγκ Κόνγκ στην οποία η Apple ανοίγει τα δικά της καταστήματα.


  Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Προετοιμασίες για νέο κατάστημα της Apple στην Σουηδία από τον MihalisGR Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
  Σχόλια 1 Σχόλιο
  1. jimbakl's Avatar
   2 apple store σε ακτίνα ούτε 1χλμ πολύ ωραία. Αν με πάρουν στο μεταπτυχιακό βρήκα που θα περνάω την ώρα μου??? αλλά μέχρι να με πάρουν, μακάρι με το καλό... ελάτε να ανοίξετε και ένα στο χωριό μου, υπάρχουν πολλοί macusers εκεί...!!!