Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11

Θέμα: Pixelmator

Threaded View

  1. Top - #1
    Editor nicos00's Avatar
    Εγγραφή
    Jan 2009
    Τοποθεσία
    Αθήνα
    Μηνύματα
    2,766
    Όνομα
    Νίκος


    Liked (2).

    Προεπιλογή Pixelmator

    mzi.srdvamod.100x100-75.jpg

    Το Pixelmator είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, που απευθύνεται στον χρήστη που θέλει πολλές δυνατότητες χωρίς να καταφύγει όμως στην ακριβή λύση του Photoshop. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες όπως layers, selection tools με μεγάλη ακρίβεια, εργαλεία για σχεδιασμό, χρωματικές διορθώσεις, retouch φωτογραφιών κλπ, και είναι συμβατό με όλους τους τύπους αρχείων όπως PSD, TIFF, JPEG, PNG, PDF, EPS και πολλούς ακόμα. Η εμφάνιση του Pixelmator είναι πολύ προσεγμένη, και οι περισσότερες επιλογές στα μενού καθώς και οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι οικείες για όσους χρησιμοποιούν παρόμοια προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. Τέλος το Pixelmator συνεργάζεται άψογα με το library του Aperture και του iPhoto, με το Spotlight, και τον Automator, καθώς επίσης και με Flickr, Picasa, και Facebook.



    To Pixelmator κοστίζει $60 (περίπου 42 ευρώ) και μπορείτε να κατεβάσετε ένα demo ή να αγοράσετε την εφαρμογή από το Pixelmator.com ή από το App store.

    Σημείωση:Μια ακόμα αξιόλογη λύση για image editor είναι το Gimp το οποίο μάλιστα είναι δωρεάν και open source. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να δείτε αν καλύπτει τις ανάγκες σας πριν αγοράσετε κάποια άλλη εφαρμογή.
    :: My blogs - Stupidity.gr , Το συρτάρι ::
    :: About me - about.me/nikos.hon ::

  2. Τα παρακάτω 7 Μέλη λένε 'Ευχαριστώ' στον nicos00 για το χρήσιμο μήνυμα:


Παρόμοια Θέματα

  1. pixelmator vs photoshop elements
    By alelos in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-2010, 09:31

Δικαιώματα Δημοσίευσης

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts