+ Απάντηση στο Θέμα
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Apple LED Cinema Display 27"

  1. #1
    MacLife.gr MihalisGR's Avatar
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Τοποθεσία
    Ελλάς
    Μηνύματα
    7,985
    Real Name
    Μιχάλης

    Reviews Apple LED Cinema Display 27"

    Apple LED Cinema Display 27"

    Η οθόνη LED Cinema Display της Apple, αποτελεί πλέον την μοναδική επιλογή οθόνης από την Apple, διατίθεται μόνο στις 27 ίντσες, ενώ η τιμή της είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο σκεπτικισμό την επιλογή της. Εμείς πήραμε στα χέρια μας τη LED Cinema Display, την δοκιμάσαμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Εσείς θα κρίνετε αν τελικά αξίζει να επιβαρυνθείτε το υψηλός κόστος απόκτησης και αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά
    • Μέγεθος οθόνης: 27" TFT με IPS panel 16:9
    • Μέγιστη ανάλυση: 2560 Χ 1440 pixels
    • Χρώματα: 16.7 εκ.
    • Γωνία θέασης: 178 μοίρες διαγώνια, 178 μοίρες κάθετα
    • Φωτεινότητα: 375 cd/m2
    • Αντίθεση: 1000:1
    • Response time: 12ms
    • Σύνδεση: Mini DisplayPort, 3 θύρες USB, universal MagSafe
    • Ενσωματωμένη κάμερα i-Sight με μικρόφωνο
    • Ηχεία: 2.1 στα 49 watts μέγιστο
    • Ύψος Χ Πλάτος Χ Βάθος (με την βάση): 49.1 εκ. Χ 65 εκ. Χ 20.7 εκ.
    • Βάρος: 10.7 κιλά

    Σχεδίαση
    Η σχεδίαση της LED Cinema Display είναι αναμφίβολα μοναδική, με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά και το εντυπωσιακό φινίρισμα των υλικών. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της είναι αλουμίνιο και γυαλί, με το αλουμίνιο να περιβάλει το σύνολο της οθόνης και την βάση της, και το γυαλί να καλύπτει φυσικά την πρόσοψη. Η σχεδίαση ακολουθεί την φιλοσοφία των υπόλοιπων προϊόντων της Apple, και μοιράζεται αρκετά στοιχεία στην εμφάνιση με τον iMac 27". Περιμετρικά στην πρόσοψη υπάρχει ένα μαύρο πλαίσιο πάχους 2.6 εκ., όπου στο επάνω μέρος φιλοξενεί την ενσωματωμένη κάμερα i-Sight και στο κάτω μέρος το σήμα της Apple. Στο κάτω μέρος αριστερά στην πίσω πλευρά, φιλοξενούνται οι τρεις θύρες USB, ενώ από το κέντρο της φεύγουν τα καλώδια ρεύματος και σύνδεσης (Mini DisplayPort, USB, MagSafe).

    Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με την οθόνη να αποτελεί ένα υπόδειγμα σχεδιαστικής φιλοσοφίας, αφού η πλήρης απουσία φυσικών πλήκτρων και άλλων στοιχείων που συναντάμε σε οθόνες του ανταγωνισμού, την κατατάσσουν σε μια κατηγορία από μόνη της. Δύσκολα θα βρούμε μια οθόνη με ανάλογη ποιότητα κατασκευής, και στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον ισχύει η συνήθης φράση "ότι πληρώνεις, παίρνεις". Η Apple φημίζεται για την προσοχή που δίνει στην λεπτομέρεια και δεν έχει κανείς παρά να παρατηρήσει προσεχτικά την οθόνη για να το διαπιστώσει.

    Η οθόνη
    Μπορεί σχεδιαστικά η LED Cinema Display να αποτελεί υπόδειγμα, αλλά με το υψηλό κόστος που απαιτείται για την απόκτησή της δεν αρκεί. Με λίγα λόγια, όσο μοντέρνα κι αν είναι ή κουλ να την έχουμε στο γραφείο μας προκειμένου να προκαλέσει εντύπωση σε φίλους και επισκέπτες, δεν μπορεί να γίνει το βασικό κριτήριο επιλογής της. Άλλωστε η ουσία σε μια οθόνη είναι κυρίως τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η ποιότητα στην απεικόνιση και οι επιδόσεις. Για να δούμε λοιπόν πως τα καταφέρνει οι LED Cinema Display στους παραπάνω τομείς.

    Από την εμπειρία μου με διάφορες οθόνες, έχω μάθει να μην δίνω μεγάλη σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναγράφουν οι εταιρίες στα διάφορα μοντέλα, αφού μπορεί μερικά από αυτά μερικές φορές να ακούγονται εξωπραγματικά, όπως για παράδειγμα λόγος αντίθεσης 1.000.000:1, όμως στην ουσία τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά και με την χρήση μια οθόνης ανακαλύπτουμε τις περισσότερες φορές ότι χρησιμοποιήθηκαν για λόγους εντυπωσιασμού. Μια οθόνη πρέπει να συνδυάζει ένα σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών ώστε να αποδώσει την βέλτιστη ποιότητα στην εικόνα.

    Η οθόνη της Apple παρότι δεν αναφέρει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και εξωπραγματικές αντιθέσεις, φωτεινότητες κ.ο.κ. φαίνεται να τα καταφέρνει αρκετά καλά στην ποιότητα της εικόνας. Κατ΄αρχάς να διευκρινίσουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα πάνελ γυαλιστερό (glossy) με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την απόδοσή του σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Φαίνεται όμως πως η Apple έχει βρει την χρυσή τομή στο θέμα glossy συνδυάζοντας το φωτεινό πάνελ LED με την glossy επιφάνεια. Από την μία το γυαλί στην πρόσοψη προσδίδει ποιοτικά χαρακτηριστικά στην ποιότητα της εικόνας, χαρακτηριστικά όπως η καθαρότητα της εικόνας και η ζωντάνια των χρωμάτων, ενώ από την άλλη με την υψηλή φωτεινότητα που αποδίδει το LED πάνελ, καταφέρνει να μειώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις αντανακλάσεις (σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε πως θα τις εξαλείψει πλήρως), ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Σε κάθε περίπτωση δεν αναφερόμαστε σε φωτισμό που αντανακλάται απευθείας πάνω στην οθόνη, αν και ακόμη σε τέτοιες συνθήκες η LED Cinema Display ενδεχομένως να ξαφνιάσει με την απόδοσή της. Η δική μας εκτίμηση είναι πως το γυαλιστερό πάνελ δύσκολα θα προβληματίσει τον χρήστη ή θα δυσκολέψει την απόδοσή της οθόνης κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όπως μπορείτε άλλωστε να δείτε κι από τις φωτογραφίες της δοκιμής αλλά και το σχετικό βίντεο, το wallpaper που έχουμε επιλέξει είναι σκοτεινό και δεν μας δυσκολεύει καθόλου.

    Το LED πάνελ βοηθάει και σε μια άλλη παράμετρο η οποία έχει σημαντικό μερίδιο για την απόδοση της οθόνης, αφού η τεχνολογία της επιτρέπει να αποδώσει το μέγιστο της φωτεινότητας άμεσα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πάνελ στα οποία απαιτείται κάποιος χρόνος, καθώς και να την διαμοιράσει ομοιόμορφα στο σύνολο της επιφάνειας. Καλύτερος έλεγχος στην φωτεινότητα σημαίνει και αποδοτικότερη εργασία ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, με την Apple να έχει προσθέσει έναν αισθητήρα φωτεινότητας (ambient light sensor), ο οποίος επιλέγει αυτόματα την ιδανική ρύθμιση. Νομίζουμε πως η αυτόματη επιλογή τα καταφέρνει αρκετά καλά να ρυθμίσει την σωστή φωτεινότητα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων όπου σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, ανάλογα με τις εργασίες που εκτελούσαμε, θα θέλαμε λίγο πιο φωτεινή επιλογή. Ο χρήστης έχει φυσικά την δυνατότητα μέσα από τις software ρυθμίσεις τις οθόνης στα System Preferences του Mac OS X, να επιλέξει χειροκίνητα την φωτεινότητα ή ακόμη και να απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση.

    Όπως ήδη αναφέραμε, πλήκτρα ελέγχου επάνω στην οθόνη δεν υπάρχουν. Ενδεχομένως λοιπόν να αναρωτηθείτε και δικαίως, πώς κλείνει και ανοίγει η LED Cinema Display; Η απλή λογική της Apple στην κατασκευή των προϊόντων της, εφαρμόζεται και σ΄αυτή την περίπτωση, με το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης να γίνεται αυτόματα με το άνοιγμα και κλείσιμο του υπολογιστή Mac. Φυσικά οι ρυθμίσεις που παρέχονται στα System Preferences, επιτρέπουν την πλήρη διαχείριση λειτουργίας της, όσο ο υπολογιστής μας βρίσκεται σε λειτουργία, για την εξοικονόμηση ενέργειας.

    Η επιφάνεια εργασίας στις 27 ίντσες και η μέγιστη ανάλυση 2560 Χ 1440 pixels, κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική. Η οθόνη έχει να επιδείξει 60% περισσότερα pixels από την προηγούμενη των 24άρων ιντσών, και με το ευρυγώνιο φόρμα 16:9 ανταποκρίνεται ιδανικά στο σύνολο των εργασιών που θα εκτελέσουμε με τον υπολογιστή μας, είτε πρόκειται για επεξεργασία κειμένου, είτε φωτογραφιών, είτε θέαση ταινιών και βίντεο, κ.ο.κ. Με την συγκεκριμένη ανάλυση ο χρήστης μπορεί να έχει ταυτόχρονα ανοικτά δύο παράθυρα, όπως για παράδειγμα τον Safari και τον επεξεργαστή κειμένου, εκτελώντας τις εργασίες του πιο αποδοτικά. Η υψηλή ανάλυση δεν πρόκειται να δυσκολέψει τον χρήστη, αφού το Mac OS X παρέχει πλήθος ρυθμίσεων για κάθε περίπτωση, ενώ οι εργασία σε εφαρμογές που τρέχουν σε πλήρη οθόνη και οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν με την έλευση του Mac OS X Lion το καλοκαίρι, είναι πραγματικά απολαυστική. Η δε εκτέλεση παιχνιδιών σε πλήρη οθόνη, απλώς χωρίς σχόλια. Δοκιμάσαμε το πλέον δημοφιλές παιχνίδι World Of Warcraft Cataclysm, το οποίο τρέχει σε πλήρη ανάλυση 2560 Χ 1440 και με ρυθμίσεις Ultra (οι οποίες είναι εφικτές με την κάρτα ATI Radeon HD 5770 που θα δούμε σε επόμενη παρουσίαση), και πραγματικά ευχαριστηθήκαμε την ομαλή κίνηση, τα ζεστά χρώματα και την εντυπωσιακή απεικόνιση των γραφικών του παιχνιδιού. Εμείς στις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε δεν παρατηρήσαμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε σκηνές με γρήγορες εναλλαγές της εικόνας, είτε σε ταινίες, είτε σε παιχνίδια, που ενδεχομένως να οφείλονται στον υψηλό χρόνο απόκρισης των 12ms.

    Σε γενικές γραμμές μείναμε απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα της εικόνας, και θεωρούμε πως η Apple κατάφερε να συνθέσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Αξίζει να αναφέρουμε πως το IPS πάνελ της επιτρέπει χρωματικά να είναι ομοιόμορφη κάτω υπό οποιεσδήποτε γωνίες θέασης, αφού οι 178 μοίρες που αναφέρονται στα τεχνικά της χαρακτηριστικά αγγίζουν το μέγιστο. Η πιστότητα των χρωμάτων δεν κρίνεται ικανοποιητική out-of-the-box και σε κάθε περίπτωση απαιτείται ένα καλό calibration προκειμένου να αποδώσει τα μέγιστα χρωματικά, γεγονός όμως που θα απασχολήσει περισσότερο τους πολύ απαιτητικούς χρήστες. Για τους "κοινούς θνητούς" είναι μάλλον μια χαρά και out-of-the-box". Δεν είμαστε σε θέση να προτείνουμε ή όχι το συγκεκριμένο πάνελ σε επαγγελματίες που χρειάζονται απόλυτη χρωματική πιστότητα, οι οποίοι ούτως ή άλλως μάλλον θα αναζητήσουν ακόμη ακριβότερες λύσεις. Εκείνο που θα προτείναμε σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η επιλογή να γίνει αφού ο επαγγελματίας δει και δοκιμάσει την LED Cinema Display, ώστε να βεβαιωθεί ότι πληροί τις δικές του προδιαγραφές, σε πραγματικές συνθήκες.

    Η οθόνη δεν προσφέρει ρυθμίσεις καθ' ύψος, ενώ επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει μόνο την κάθετη γωνία θέασης μεταξύ -5 και 25 μοιρών. Νομίζουμε άλλωστε πως η ρύθμιση καθ' ύψος δεν πρέπει να αποτελεί στις μέρες μας πρόβλημα για τον χρήστη.

    Επιπλέον δυνατότητες και συνδέσεις
    Η ενσωματωμένη κάμερα iSight με το μικρόφωνο αποτελούν μια σημαντική προσθήκη στην οθόνη. Ο χρήστης μπορεί out-of-the-box να πραγματοποιήσει βιντεοκλήσεις, χωρίς να απαιτείται η προσθήκη επιπλέον hardware και λογισμικού. Η ποιότητα τόσο της κάμερας όσο και του μικρόφωνου κρίνεται ικανοποιητική. Στην χώρα μας πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της η χαμηλή ταχύτητα upload του διαδικτύου που μας παρέχουν οι internet providers.

    Η οθόνη ακόμη διαθέτει και ηχεία 2.1, με τον ήχο να έρχεται από την θύρα Mini DisplayPort. Τα ηχεία διαθέτουν αρκετά καλή απόδοση και ο ήχος κρίνεται σε γενικές γραμμές πλούσιος και καθαρός, ενώ φαίνεται να τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα τόσο στις χαμηλές όσο και στις υψηλές, χωρίς να χάνει την δυναμική του όσο αυξάνεται η ένταση. Βέβαια δεν περιμένει κανείς να ακούσει τις χαμηλές συχνότητες που θα έπαιρνε για παράδειγμα από έναν 12" Velodyne μπασαδόρο, αλλά νομίζουμε πως τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα, με αποτέλεσμα να μην απαιτούνται επιπλέον ηχεία που θα καταλάβουν χώρο στο γραφείο μας, τουλάχιστον για τους μη απαιτητικούς χρήστες.

    Η LED Cinema Display συνδέθηκε με τον Mac Pro μοντέλο 2008, και την κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5770 μέσω Mini DisplayPort, που αποτελεί και τον μοναδικό τρόπο σύνδεσης. Η Mini DisplayPort εκτός από εικόνα αναλαμβάνει να περάσει και τον ήχο όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το βύσμα USB στην θύρα του υπολογιστή του προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις τρεις θύρες USB στο πίσω μέρος της οθόνης, καθώς και να την συνδέσει με οποιοδήποτε MacBook διαθέτει Mini DisplayPort (ή μέσω αντάπτορα) και θύρα MagSafe προκειμένου να τον τροφοδοτήσει με την απαραίτητη ενέργεια. Τέλος να σημειώσουμε πως το καλώδιο σύνδεσης με την κάρτα γραφικών έχει το μήκος που χρειάζεται, προκειμένου να συνδεθεί με τον υπολογιστή Mac Pro ακόμη κι αν αυτός έχει τοποθετηθεί κάτω από το γραφείο μας.

    Συμπέρασμα
    Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι αρνητικό να δημοσιεύσουμε για την LED Cinema Display 27" της Apple, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε διάφορες δοκιμές της οθόνης που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο αναφέρονται ορισμένα αρνητικά σημεία, όπως η αδυναμία ρύθμισης καθ' ύψος, ο υψηλός χρόνος ανταπόκρισης, η χρωματική πιστότητα ή ακόμη και οι αντανακλάσεις στην οθόνη. Εμείς είτε δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις παραπάνω εκτιμήσεις, είτε δεν τις βλέπουμε αρνητικά, όπως για παράδειγμα την αδυναμία ρύθμισης καθ' ύψος που αναφέρεται στις περισσότερες δοκιμές. Φυσικά όταν πληρώνεις τόσα λεφτά για μια οθόνη δεν περιμένεις τίποτε λιγότερο από το τέλειο, ειδικά όταν η τιμή είναι αρκετά υψηλή.

    Για να εκτιμήσουμε όμως τις δυνατότητες της LED Cinema Display θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά και στον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα οι περισσότερες οθόνες 27" που κυκλοφορούν στην αγορά και παίζουν σε χαμηλές τιμές περιορίζονται σε ανάλυση 1920 Χ 1080 pixels οπότε κατά την δική μας εκτίμηση δεν μπορούν να συγκριθούν με το μοντέλο της Apple, ενώ εκείνες που διαθέτουν την ανάλυση της LED Cinema Display πωλούνται σε ίδια ή υψηλότερη τιμή. Η δική μας άποψη είναι πως η αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής της LED Cinema Display, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τα επιπλέον καλούδια, την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή, για τον χρήστη που είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στο κόστος.

    Ο χρήστης λοιπόν καλείται να σταθμίσει τις ανάγκες του, και σε κάθε περίπτωση όπως συνηθίζουμε να λέμε όταν πρόκειται για την αγορά οποιασδήποτε οθόνης, να την δει από κοντά και να την δοκιμάσει, πριν αποφασίσει για την αγορά της. Η Apple LED Cinema Display προσφέρεται μόνο στην διάσταση των 27" και κοστίζει 1199 ευρώ.



    Φωτογραφίες























    Βίντεο

    MacLife.gr

  2. #2
    MacLifer gostoso's Avatar
    Εγγραφή
    Dec 2009
    Τοποθεσία
    Athens
    Μηνύματα
    3,284
    Real Name
    Ale-X-

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Πολύ καλό review
    Φαντάζομαι το πρόβλημα της θερμότητας του λευκού της προηγούμενης των 24 ιντσών στο κάτω μέρος δεν παρατηρείται στην 27 (!?)
    MacLife.gr - TheAppleUser&DeveloperNetwork - Apple User Group

  3. #3
    MacLifer slaughterer's Avatar
    Εγγραφή
    Nov 2010
    Τοποθεσία
    Άνοιξη
    Μηνύματα
    45
    Real Name
    Μάνος

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Mπράβο παιδιά πολύ καλό review.

  4. #4
    MacLife.gr MihalisGR's Avatar
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Τοποθεσία
    Ελλάς
    Μηνύματα
    7,985
    Real Name
    Μιχάλης

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Quote Originally Posted by gostoso View Post
    Πολύ καλό review
    Φαντάζομαι το πρόβλημα της θερμότητας του λευκού της προηγούμενης των 24 ιντσών στο κάτω μέρος δεν παρατηρείται στην 27 (!?)
    Αλέξανδρε στο μοντέλο τουλάχιστον που έχει έρθει στα χέρια μου, η ομοιομορφία στο λευκό είναι δεδομένη σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, όπως άλλωστε αναφέρουμε και στην δοκιμή.
    Last edited by MihalisGR; 06-01-2011 at 19:17.
    MacLife.gr

  5. #5
    MacLifer djarte's Avatar
    Εγγραφή
    Jan 2009
    Τοποθεσία
    Νέα Φιλοθέη, Αθήνα
    Μηνύματα
    1,722
    Real Name
    Αρτέμης Διακογιάννης

    Προεπιλογή

    Quote Originally Posted by gostoso View Post
    Πολύ καλό review
    Φαντάζομαι το πρόβλημα της θερμότητας του λευκού της προηγούμενης των 24 ιντσών στο κάτω μέρος δεν παρατηρείται στην 27 (!?)
    Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συμπέρασμα για το που ωφειλεται η χρωματική απόκλιση του λευκού. Έχεις κάποια επιπλέον πληροφορία που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ζήτημα ρύθμισης της θερμοκρασίας του λευκού;


    Sent from my iPhone 4 using tapatalk...

  6. #6
    MacLifer gostoso's Avatar
    Εγγραφή
    Dec 2009
    Τοποθεσία
    Athens
    Μηνύματα
    3,284
    Real Name
    Ale-X-

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Οχι Αρτέμη δεν έιχα ασχοληθεί εκτενέστερα με το θέμα...
    Απλά επειδή ήταν ολες οι 24 άρες με το ίδιο χαρακτηριστικό και επειδή υπήρξαν κάποια αρνητικά feedback θέλω να πιστεύω οτι η Apple στη 27 άρα τά έχει εξαλείψει...
    MacLife.gr - TheAppleUser&DeveloperNetwork - Apple User Group

  7. #7
    MacLifer Nik's Avatar
    Εγγραφή
    Aug 2010
    Τοποθεσία
    Athens
    Μηνύματα
    154
    Real Name
    Νίκος

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Ευχαριστούμε για το review :-)

    Έχω δυο απορίες.

    1. Αυτή η οθόνη είναι η ίδια με αυτήν που φοράνε τα 27 Imac ;
    2. Ρυθμιστικά (εκτός της φωτεινότητας) δεν υπάρχουν ;
      Δηλαδή, τα κλασικά μενού που βρίσκουμε σε όλα τα monitor, μέσω των οποίων ρυθμίζουμε το χρώμα, τη θερμοκρασία λευκού, την ευκρίνεια και πολλά άλλα, δεν υπάρχουν σε εαυτήν εδώ την οθόνη;
    iMac 21.5 , MacBook , iPad 32, iPhone 4

  8. #8
    MacLife.gr MihalisGR's Avatar
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Τοποθεσία
    Ελλάς
    Μηνύματα
    7,985
    Real Name
    Μιχάλης

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Quote Originally Posted by Nik View Post
    Ευχαριστούμε για το review :-)

    Έχω δυο απορίες.

    1. Αυτή η οθόνη είναι η ίδια με αυτήν που φοράνε τα 27 Imac ;
    2. Ρυθμιστικά (εκτός της φωτεινότητας) δεν υπάρχουν ;
      Δηλαδή, τα κλασικά μενού που βρίσκουμε σε όλα τα monitor, μέσω των οποίων ρυθμίζουμε το χρώμα, τη θερμοκρασία λευκού, την ευκρίνεια και πολλά άλλα, δεν υπάρχουν σε εαυτήν εδώ την οθόνη;
    Νίκο συγκρίνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της LED Cinema Display, με την οθόνη του iMac 27" δεν αναφέρονται διάφορές, άρα λογικά δεν πρέπει να υπάρχουν.

    Ρυθμιστικά εκτός της φωτεινότητας φυσικά και υπάρχουν, μέσω του Color στα System Preferences.
    MacLife.gr

  9. #9
    MacLifer ettiend's Avatar
    Εγγραφή
    Jul 2009
    Μηνύματα
    25

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    Όλα τα ρυθμισιτκά της οθόνης λεπόν στο system preferences του Mac OS X ... καλόοοο !!!

  10. #10
    MacLifer silence's Avatar
    Εγγραφή
    Dec 2009
    Τοποθεσία
    ΚΥΨΕΛΗ,ΑΘΗΝΑ
    Μηνύματα
    29
    Real Name
    ΑΝΤΩΝΗΣ

    Προεπιλογή Απάντηση: Apple LED Cinema Display 27"

    πολλή καλή παρουσίαση

+ Απάντηση στο Θέμα
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Apple Led Cinema Display 24
    By panos7 in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-2010, 13:17
  2. Πρώτες εντυπώσεις από την Apple LED Cinema Display 27"
    By MihalisGR in forum Σύντομη Ενημέρωση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-2010, 18:33
  3. Apple LED Cinema Display 24"
    By gostoso in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-2010, 12:04
  4. Apple Cinema Display 30' vs 23' LED
    By mikekan in forum Οθόνες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-2010, 08:14
  5. Πωλείται Apple Cinema Display 23"
    By gha in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-2009, 21:02

Members who have read this thread : 46

You do not have permission to view the list of names.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts