|
Παράθεση: |
 |
|
|
 |
Αρχική Δημοσίευση από djarte |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Έχεις περασμένο κάποια virtual machine στο mini? Επίσης ο δίσκος είναι 5400 rpm? Δοκίμασε να τρέξεις και ένα maintance tool όπως το onyx μήπως δεις καμία βελτίωση. Εάν και να ξέρεις πως με τον καιρό όσο ανανεώνεται η boot cache και ενημερώνεται θα παρατηρήσεις βελτίωση στον χρόνο εκκίνησης.
Πάντως το ένα λεπτό για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικός χρόνος σε συνάρτηση με την ταχύτητα του δίσκου αλλά και την συχνότητα του επεξεργαστή.
|
|
 |
|
 |
|
Ο δίσκος είναι 5400 και το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο λίγων ωρών!
Virtual machine δεν έχω περασμένη.
Το 1 λεπτό δεν με προβληματίζει, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάνει 30 δεπτερόλεπτα μέχρι να δείξει το μήλο, κάτι που πίστευα (λανθασμένα ίσως?) ότι θέλει ελάχιστα δεπτερόλεπτα! Γιαυτό και το νου μου πήγε στο κακό, μήπως παίζει τίποτε με το δίσκο. Αλλά πήγα στο Applications-Utilities-DiskUtility και βλέπω ότι SMART Status: Verified (καλό αυτό!) και βλέπω και Partition Map Scheme: GUID Partition table (το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει!).
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:36 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 23:24 ----------
ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!
Γράφω τη "λύση" μήπως "σώσω" κι άλλους από ταλαιπωρία και προβληματισμό!
Στο μενού με το μήλο επιλέγουμε System Preferences - Startup Disk και εκεί επιλέξτε το σκληρό δίσκο και πατήστε restart! Από την restart αυτή και στο μέλλον θα εμφανίζεται ... άμεσα το μήλο! Πλέον η restart από 1 λεπτό έπεσε στο μισό!
Ευχαριστώ τον Αρτέμη για την άμεση απόκριση στο ερώτημα μου.