• iPhone εξακολουθεί να λειτουργεί ύστερα από 6μηνη παραμονή του μέσα σε λίμνη

    Ο κ. Ken Hovanes, αναγνώστης της σελίδας 9to5mac, μοιράστηκε την πραγματικά απίστευτη ιστορία του στο διαδίκτυο. Όλα άρχισαν πριν από 6 μήνες περίπου όπου είχε την ατυχία να του πέσει το iPhone μέσα λίμνη Smith που βρίσκεται στην Alabama. Η λίμνη Smith είναι μια τεχνητή λίμνη, γλυκού νερού και το κινητό γλίστρησε από τα χέρια του κ. Ken Hovanes ενώ βρισκόταν σε μια προβλήτα της. Στο σημείο εκείνο τα νερά είχαν περίπου 2 μέτρα βάθος και πολύ θολούρα, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την άμεση εύρεσή του.

    Θεωρώντας το χαμένο, αγόρασε καινούργιο iPhone. Επισκεπτόμενος την λίμνη ξανά και γνωρίζοντας πως η στάθμη του νερού έχει πλέον αλλάξει τέτοια εποχή, βρήκε το iPhone του να τον περιμένει στο σημείο που άλλοτε ήταν βυθός. Το πήρε σπίτι και προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως η συσκευή άναβε όταν την συνέδεε με καλώδιο στο ρεύμα!! Φυσικά δεν δουλεύει πλήρως καθώς από το νερό έχουν επηρεαστεί πολλά από τα εξαρτήματα της συσκευής, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που διέθεσε. Ειδικότερα όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν έχει ήχο, Wi-Fi, δεν φορτίζει, η οθόνη έχει καμένα πίξελς αλλά το touch screen δουλεύει απροβλημάτιστα και τέλος δεν αναγνωρίζεται ως συσκευή από τον υπολογιστή.

    Σίγουρα οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες από το να είχε βυθιστεί σε θαλασσινό νερό, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι αξιοθαύμαστο που δουλεύει ακόμα, ύστερα από σχεδόν 6 μήνες κάτω από το νερό.


    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: iPhone εξακολουθεί να λειτουργεί ύστερα από 6μηνη παραμονή του μέσα σε λίμνη από τον 8u88l3 Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα