• Η Apple θυμάται τον Steve Jobs

    "Ένα μήνυμα από τον Tim Cook, CEO της Apple

    Ο θάνατος του Steve πριν ένα χρόνο ήταν ένα θλιβερό γεγονός για όλους μας. Ελπίζω ότι ο καθένας μας σήμερα θα προβληματιστεί σχετικά με την ασυνήθιστη ζωή του και τους ποικίλους τρόπους που έκαναν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

    Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα ο Steve που έδωσε στον κόσμο είναι η Apple. Καμία εταιρεία δεν έχει εμπνεύσει ποτέ τέτοια δημιουργικότητα ή έχει ορίσει τόσο υψηλά πρότυπα για τον εαυτό της. Οι αξίες μας προέρχονται από τον Steve και το πνεύμα του θα είναι για πάντα η βάση της Apple. Μοιραζόμαστε ένα μεγάλο προνόμιο αλλά και την ευθύνη (ταυτόχρονα) να μεταφέρουμε την κληρονομιά του στο μέλλον.

    Είμαι απίστευτα υπερήφανος για το έργο που κάνουμε, παρέχοντας προϊόντα που αγαπούν οι πελάτες μας και ονειρευόμαστε την δημιουργία νέων που θα τους ενθουσιάσουν στη συνέχεια.
    Είναι ένας υπέροχος φόρος τιμής στη μνήμη του Steve και σε όλα όσα έχει πρεσβεύσει.

    Tim
    "

    Όσοι επισκεφθήκατε την σελίδα της Apple θα παρατηρήσατε πως έχει αλλάξει την κεντρική της σελίδα. Χθες πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του συνιδρυτή και οραματιστή της Apple, Steve Jobs, και η εταιρεία έχει προσθέσει ως φόρο τιμής ένα βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών ακολουθούμενο από ένα γράμμα του Tim Cook. Το βίντεο δείχνει σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Steve, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται γνωστές του αντιπροσωπευτικές φράσεις. Το βίντεο ολοκληρώνεται με την φράση "Remembering Steve" και ακολουθεί ένα γράμμα από τον νυν CEO της Apple, Tim Cook. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η σελίδα "Remembering Steve" που είχε δημιουργήσει η Apple, εξακολουθεί να ισχύει.

    Ένα μήνυμα από τον Tim Cook

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Η Apple θυμάται τον Steve Jobs από τον 8u88l3 Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα