•      
  • Πρώτη Σελίδα RSS Feed

    Δημοσιεύθηκε στις 07-02-2011 11:23
    Article Preview

    "Μια ακόμη φήμη για την ενδεχόμενη παρουσίαση του iPad 2ης γενιάς, θέλει την Apple να παρουσιάζει την επόμενη έκδοση του δημοφιλούς gadget τον Μάρτιο."

    Ενα blog από την Ιαπωνία φέρει την ευθύνη για την "φήμη της εβδομάδας" που αφορά την παρουσίαση του iPad 2ης γενιάς, το οποίο κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει αξιόπιστες πληροφορίες. Η ιστοσελίδα λοιπόν υποστηρίζει πως η Apple προτίθεται να παρουσιάσει το επόμενο μοντέλο της συσκευής τον Μάρτιο, σε μια σχετικά μικρή παρουσίαση. Οι φήμες της προηγούμενης εβδομάδας θέλουν το iPad να παρουσιάζεται μαζί με την έκδοση του λειτουργικού iOS 4.3 αυτή την εβδομάδα.

    Η σχετική δημοσίευση επισημαίνει πως το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί μεν η συσκευή τον Μάρτιο, αλλά με την διαθεσιμότητά της σε ΗΠΑ και διεθνώς να προορίζεται για αργότερα.
    ...
    Δημοσιεύθηκε στις 04-02-2011 19:44
    Article Preview

    "Ενθουσιασμένη δηλώνει η εταιρία Verizon στις ΗΠΑ με την χθεσινή έναρξη προ-πώλησης του iPhone 4 στο δίκτυό της, όπως φαίνεται από το σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε σήμερα."

    Η προ-πώληση του iPhone 4 στο δίκτυο της Verizon ξεκίνησε χθές και ολοκληρώθηκε στις 8:10 μ.μ. EST, αποκλειστικά για τους υφιστάμενους πελάτες της εταιρίας, σηματοδοτώντας την πιο επιτυχημένη πρώτη ημέρα πωλήσεων στην ιστορία της.

    "Ηταν μια ημέρα συναρπαστική", δήλωσε ο Dan Mead, πρόεδρος και CEO της Verizon Wireless. "Τις πρώτες δύο ώρες έναρξης της προ-πώλησης, πουλήθηκαν περισσότερα τηλέφωνα από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια διάθεση στην ιστορία μας. Δεδομένου ότι οι πρώτες δύο ώρες ήταν μεταξύ των ωρών 3 και 5 π.μ., πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο γεγονός. Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που οι πελάτες μας ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό σ΄αυτή την αποκλειστική προσφορά", συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Mead.
    ...
    Δημοσιεύθηκε στις 04-02-2011 11:48
    Article Preview

    "Μια καινούργια φήμη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που θέλει την Apple να σχεδιάζει ένα special event την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ανακοινώσει τις καινούργιες λειτουργίες του iOS 4.3 και το iPad 2ης γενιάς."

    Η ιστοσελίδα MacNotes.de αναφέροντας πηγές από τις εταιρίες κατασκευής αξεσουάρ, υποστηρίζει πως η Apple σχεδιάζει ένα special event την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αναδείξει τις καινούργιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του λειτουργικού iOS 4.3. Επιπλέον η ιστοσελίδα επισημαίνει το ενδεχόμενο στο τέλος της παρουσίασης να ανακοινωθεί το iPad 2ης γενιάς, ώς το "One More Thing" της εκδήλωσης.
    ...
    Δημοσιεύθηκε στις 04-02-2011 09:24
    Article Preview

    "Αν και η Apple έχει δηλώσει επισήμως πως οι οθόνες αφής δεν έχουν εφαρμογή στους desktop υπολογιστές, η εταιρία εξακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον για τον iMac με ρυθμιζόμενη βάση, προκειμένου να επιτρέψει λειτουργίες αφής."

    Η ιστοσελίδα AppleInsider ανακάλυψε μια καινούργια πατέντα της Apple που δημοσιοποιήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ (US Patent & Trademark Office), περιγράφοντας μια βάση η οποία επιτρέπει στην οθόνη ενός υπολογιστή που μοιάζει με τον iMac, να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους. Η πατέντα περιγράφει έναν υπολογιστή ο οποίος δεν θα χρειάζεται καν να διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο, αλλά θα μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει την οθόνη ως πληκτρολόγιο. ...
    Δημοσιεύθηκε στις 03-02-2011 15:36
    Article Preview

    "Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση του iOS 4.2.6 για το iPhone 4 της Verizon στις 10 Φεβρουαρίου, αλλά ενδέχεται να ακολουθήσει λίγες ημέρες μετά η έκδοση 4.3, που περιλαμβάνει την λειτουργία Personal Hotspots."

    Ο David Pogue από τους New York Times στην δοκιμή του iPhone 4 για την Verizon, φέρεται να αναφέρει πως η καινούργια λειτουργία Personal Hotspots που επιτρέπει στην συσκευή να μοιράζεται την σύνδεση 3G στο διαδίκτυο μέσω WiFi, πρόκειται να διατεθεί μέσω του iOS 4.3 στις 13 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν εμφανίζεται πλέον στην δημοσίευσή του. Τώρα πλέον στο σχετικό άρθρο αναφέρεται απλώς ότι οι χρήστες της AT&T θα αποκτήσουν την εν λόγω λειτουργία σύντομα.
    ...
    Δημοσιεύθηκε στις 02-02-2011 17:06
    Article Preview

    "Η ειδησεογραφική εφαρμογή 'The Daily' έγινε διαθέσιμη στο US App Store, μετά το τέλος του special event που διοργανώθηκε από την News Corp για την παρουσίασή της."

    Η πολυσυζητημένη ειδησεογραφική εφαρμογή 'The Daily΄, σχεδιασμένη αποκλειστικά για το iPad, είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store. Στην περιγραφή της εφαρμογής στο App Store, αναφέρει συγκεκριμένα πως πρόκειται για την πρώτη ψηφιακή ειδησεογραφική έκδοση, με περιεχόμενο που θα δημιουργείται καθημερινά αποκλειστικά για το iPad. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από μια ομάδα κορυφαίων δημοσιογράφων και σχεδιαστών, ενώ η διεθνής θεματολογία της αφορά ειδήσεις, αθλητικά, κουλτούρα, ψυχαγωγία, εφαρμογές, παιχνίδια, τεχνολογία, απόψεις, κ.α. ...
    Δημοσιεύθηκε στις 02-02-2011 16:22
    Article Preview

    "Η Apple με σχετικό δελτίο τύπου υπενθυμίζει στους πελάτες της για την δυνατότητα προ-παραγγελίας αύριο του iPhone 4 από το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ."

    Την δυνατότητα να προ-παραγγείλουν το iPhone 4 θα έχουν από αύριο τα 94 εκατομμύρια συνδρομητών της Verizon στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο τύπου σήμερα η Apple. Οι προ-παραγγελίες ξεκινήσουν αύριο στις 3 Φεβρουαρίου, από το online Apple Store και την σχετική ιστοσελίδα της Verizon στην διεύθυνση www.verizonwireless.com/iphone. Η εταιρία αναφέρει πως λόγω της υψηλής ζήτησης, οι χρήστες θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας.

    Οι χρήστες που θα παραγγείλουν το iPhone 4 από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, θα έχουν την δυνατότητα είτε να του αποσταλεί, είτε να πραγματοποιήσουν κράτηση για παραλαβή από κάποιο κατάστημα στις 10 Φεβρουαρίου με την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής.
    ...

    Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast