• Ξεκίνησε η παραγωγή του μικρότερου σε διαστάσεις iPad;

    Με το iPhone 5 να βρίσκει αρκετά δυναμικά την θέση του στην αγορά, επανέρχονται αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο οι φήμες για το μικρότερο σε διαστάσεις iPad, το οποίο φημολογείται να έχει αναπτυχθεί από την Apple. Ένα blog από την μακρινή Ιαπωνία θέλει την Apple να έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή στα εργοστάσια της Foxconn στην Βραζιλία, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για έναρξη της παραγωγής στην Κίνα.

    "Όπως αναφέρουν οι πηγές μου, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή του iPad mini στο εργοστάσιο της Βραζιλίας. Δεν έχω πληροφορίες αν έχει ξεκινήσει η παραγωγή στα εργοστάσια της Κίνας ακόμη."

    Να θυμίσουμε πως οι φήμες για την ανάπτυξη και παραγωγή ενός μικρότερου iPad σε διαστάσεις, εμφανίστηκαν σχεδόν με την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου iPad που διέθεσε η Apple to 2010, κι από τότε έρχονται στο προσκήνιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι πιο πρόσφατες φήμες θέλουν το μικρότερο σε διαστάσεις iPad, να παρουσιάζεται αργότερα αυτό το μήνα, σε ένα special event από την Apple για το οποίο οι προσκλήσεις θα σταλούν στις 10 Οκτώβρη.

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Ξεκίνησε η παραγωγή του μικρότερου σε διαστάσεις iPad; από τον MihalisGR Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
    Σχόλια 1 Σχόλιο
    1. TasosK's Avatar
      Νομίζω ότι δεν εχει νοημα να βγάλει ενα μικρότερο iPad, ειδικότερα αφού έβγαλε iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. και πιστεύω ότι πάλι θα διαψευστουν!