• WSJ: Ξεκίνησε η παραγωγή του iPad mini, διαθεσιμότητα σε λίγες εβδομάδες

    Μετά την πρόσφατη φήμη που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο για την έναρξη της παραγωγής του iPad mini στην Βραζιλία, η οποία μεταδόθηκε από την μακρινή Ιαπωνία, τώρα έρχεται και η Wall Street Journal να προστεθεί σε κείνους που ισχυρίζονται ότι πράγματι το μικρότερο σε διαστάσεις iPad, έρχεται σύντομα. Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι κατασκευαστές των εξαρτημάτων για το νέο iPad έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ασία την μαζική παραγωγή, με την διάθεση της συσκευής να αναμένεται σε λίγες εβδομάδες.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να έχει αναπτύξει το μικρότερο σε διαστάσεις iPad, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στις προτάσεις των Google και Amazon, οι οποίες προσφέρουν μικρότερες και πιο οικονομικές λύσεις στα tablets. Οι διαστάσεις της οθόνης στο μικρότερο iPad φημολογούνται στις 7.85" ίντσες, και η ανάλυση στα 1024 Χ 768 πίξελ. Η αναφορά της WSJ επισημαίνει πως οι εταιρείες LG και AU έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα την παραγωγή των οθονών σε αυτές τις διαστάσεις. Κι ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φημολογούμενου iPad mini φαίνεται να ξεκαθαρίζονται, μεγάλο μυστήριο παραμένει η τιμή διάθεσης. Οι τιμές που έχουν αναφερθεί είναι στα $199 δολάρια για τους πιο αισιόδοξους και στα $299 δολάρια για τους υπόλοιπους.

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: WSJ: Ξεκίνησε η παραγωγή του iPad mini, διαθεσιμότητα σε λίγες εβδομάδες από τον MihalisGR Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
    Σχόλια 5 Σχόλια
    1. mpampispal's Avatar
      Για την τιμή του έχω τρομερή περιεργεια απ τη στιγμη που το πιο φτηνό ipod κοστίζει 299$
    1. cool11's Avatar
      Δεν εχω καταλαβει ακριβω σε ποιο target group στοχευει?
      Σε οσους θελουν κατι φτηνοτερο?
      Σε οσους θελουν κατι μικροτερο?
      Απο ευχρηστια πως παμε?
      Εκει που μας ειχαν πρηξει τα αυτια για το ποσες μελετες εγιναν, κι οτι το μεγεθος μιας Α4 περιπου ειναι ιδανικο, τωρα βγαζουν και σε 7,8 ιντσες.
      Μηπως τελικα η χρηστικοτητα παει περιπατο και μεινει μονο η φτηνοτερη τιμη? Αλλα ετσι δεν ειναι πετυχημενο ενα προιον, δεν θα προτιμηθει απο πολλους τελικα, μονο λογω τιμης.
      Δεν ξερω πως το σκεφτονται.
    1. mpampispal's Avatar
      Δεν ξέρω γιατί αλλά φαντάζομαι πως αν η τιμή είναι γύρω στα 300$ 3g θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί κι εγώ πρώτος θα το πάρω γιατί κατά τη γνώμη μου η ταμπλέτα για να είναι απόλυτα φορητή θα πρέπει να είναι μάξιμουμ 8 inc. Αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Μάλλον έχεις δίκιο θέλουν να χτυπήσουν και τις ''φτηνότερες'' αγορές.
    1. EchiDNA's Avatar
      Εγώ πιστεύω ότι θα ξεκινάει η τιμή του περίπου 100€ κάτω από το πιο φθηνό νέο iPad και θα διαμορφώνεται ανάλογα. Δεν περιμένω κάτι φθηνό από την apple, δεν το έκανε ποτέ γιατί να το κάνει και τώρα;


      Sent from my iPhone using Tapatalk
    1. flameboy's Avatar
      Ίσως και να γίνει έτσι, αλλά αν ξεκινάει από τα 400 μάλλον θα πρέπει να καταργήσει το iPad 2...