• Η Apple διορθώνει μέρα με την μέρα την εφαρμογή Maps

    Με την διάθεση του iOS 6 η Apple αφαίρεσε τους χάρτες της Google, οι οποίοι συνόδευαν το λειτουργικό από την πρώτη του έκδοση, για να τους αντικαταστήσει με δικιά της ανάλογη εφαρμογή. Η μετάβαση αυτή αποδείχτηκε ανεπιτυχής καθώς η εφαρμογή είχε αρκετά λάθη από Σημεία ενδιαφέροντος (POIs) μέχρι και ολόκληρες περιοχές ή διαδρομές. Ο Tim Cook, CEO της Apple, επιβεβαίωσε δημοσίως με επιστολή του πως ήταν ανέτοιμοι για μία τέτοια κίνηση και υποσχέθηκε πως θα διορθώσουν την εφαρμογή και θα την φέρουν στο επίπεδο της εταιρίας.

    Επίσης παρότρυνε τους χρήστες να βοηθήσουν στις διορθώσεις στέλνοντας πίσω στην Apple πληροφορίες όταν βρίσκουν λάθη σε χάρτες, ώστε να επισπεύσουν τις διαδικασίες διόρθωσης. Στο διαδίκτυο υπήρξαν αναφορές πως η Apple έχει επιστρατεύσει για τον ίδιο σκοπό και το προσωπικό της που εργάζεται στα φυσικά της καταστήματα. Αναγνώστης του 9to5mac από την Νέα Ζηλανδία, παρατήρησε πως μια έξοδος της εθνικής οδού που χρησιμοποιούσε και είχε πληροφορήσει την Apple πως ήταν λανθασμένη, διορθώθηκε σχεδόν άμεσα. Εκτός από τις διορθώσεις, αναγνώστες της ιστοσελίδας macrumors έχουν παρατηρήσει πως προστίθεται συνεχώς νέο 3D υλικό για διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο. Η Apple φαίνεται να έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και χρησιμοποιώντας όσα μέσα μπορεί να διαθέσει για τον σκοπό αυτό, θέλει να διορθώσει την εφαρμογή της με τους χάρτες και να την φέρει στο επιθυμητό επίπεδο.

    apple maps statue of liberty flyover

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Η Apple διορθώνει μέρα με την μέρα την εφαρμογή Maps από τον 8u88l3 Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
    Σχόλια 3 Σχόλια
    1. nerazzurro's Avatar
      Σε 6 μήνες θα τρέχει σφαίρα!


      Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    1. papits's Avatar
      Για να δούμε! αντε γιατι μου τα έπρυξαν μερικοί android φίλοι μου!
    1. Cartographer's Avatar
      Είναι θέμα χρόνου η βελτίωση των maps της Apple. Νομίζω, ότι, ούτως ή άλλως, μια τέτοια εφαρμογή από τη φύση της εξελίσσεται καθημερινά.