• 12 Σεπτεμβρίου η επίσημη ημερομηνία του επερχόμενου event

    Οι προσκλήσεις στάλθηκαν και η ημερομηνία κλείδωσε. Το επερχόμενο event της Apple στο οποίο θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί το επόμενης γενιάς iPhone θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η Apple η πρόσκληση που έστειλε περιέχει πληροφορίες για το κεντρικό θέμα του event. Στην συγκεκριμένη πρόσκληση αναγράφεται με μεγάλους αριθμούς η ημερομηνία διεξαγωγής του event, ενώ η σκιά τους σχηματίζει με έναν έξυπνο τρόπο τον αριθμό "5". Επίσης αναγράφεται και η φράση "It's almost here", που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Σχεδόν έφτασε".

    Το επερχόμενο event της Apple έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία, καθώς θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα από τώρα και πιο συγκεκριμένα την επόμενη Τετάρτη στις 12 Σεπτεμβρίου. Από την πρόσκληση που έστειλε η Apple μπορούμε να συμπεράνουμε πως το επόμενο μοντέλο θα ονομάζεται τελικά "iPhone 5" και όχι "new iPhone" όπως πολλοί περίμεναν λόγω της ανάλογης ονομασίας του τελευταίου μοντέλου iPad. Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να έχει δεχτεί εξωτερικές αλλά και εσωτερικές αλλαγές, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Επίσης αναμένεται να γίνει και η τελική διάθεση του iOS 6 καθώς και ανανέωση σε μοντέλα iPod με πιο πιθανές τις σειρές των iPod Shuffle και iPod Nano. Ίσως υπάξει ανανέωση και στα μοντέλα iPod Touch αν και οι έως τώρα διαρρεύσεις δεν ενισχύουν κάτι τέτοιο. Μία εβδομάδα λοιπόν και..μετράμε ήδη αντίστροφα.


    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: 12 Σεπτεμβρίου η επισημη ημερομηνία του επερχόμενου event από τον 8u88l3 Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
    Σχόλια 4 Σχόλια
    1. JimmakoS's Avatar
      Φοβερή φωτογραφία και φοβερό τμήμα σχεδιασμού & Marketing...

      Στις 12 του μήνα με την σκιά να λέει 5 -> iPhone 5???
    1. WolfRathmA's Avatar
      Υπαρχει μηπως περιπτωση να ανακοινωσουν και νεο μοντελα iMac η απλα να τα ανανεωσουν στο site τους;

      Επισης 12-5= 7... 7" iPad mini μηπως; LOOOOL! (το έκλεψα από αλλού)
    1. tiesto fun's Avatar
      Ωραιααα!!!! Λιγο ακομα εμεινε!!!!

      Δημητρη συμφωνω! Αριστη φωτο!

      Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
      Επισης 12-5= 7... 7" iPad mini μηπως; LOOOOL! (το έκλεψα από αλλού)
      χαχαχα!! Καλοοοο!!!!!! Για τους imac ΑΝ εχουν νεα σχεδιαση πιστευω θα δωσουν 10 λεπτακια γι'αυτους!! Αλλιως θα γινει αναβαθμιση απο το site.
    1. 8u88l3's Avatar
      Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
      Επισης 12-5= 7... 7" iPad mini μηπως; LOOOOL! (το έκλεψα από αλλού)
      Έξυπνο πολύ.

      iMac και iPad min ακούγεται για Οκτώβριο σε άλλο event...αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!