• Διακόπτεται η ανάπτυξη της επίσημης εφαρμογής Twitter για Mac;

    Όπως αναφέρει σε ένα μήνυμά του στο Twitter ο MG Siegler αρθρογράφος της ιστοσελίδας TechCrunch.com, η υπηρεσία σταματάει την ανάπτυξη της επίσημης εφαρμογής Twitter για το λειτουργικό OS X, αν και η εφαρμογή θα εξακολουθήσει να διατίθεται στην τελευταία έκδοσή της, για άγνωστο όμως χρονικό διάστημα. Ειδικότερα ο Siεgler αναφέρει στο μήνυμά του: "Λέγεται πως το Twitter πήρε την απόφαση σήμερα: το Twitter για Mac τέλος. Δεν θα σταματήσουν την διάθεσή του, αλλά δεν θα υπάρξουν άλλες αναβαθμίσεις. Αντίο παλιέ φίλε."

    Περίεργη χαρακτηρίζεται η απόφαση της υπηρεσίας να σταματήσει την ανάπτυξη της εφαρμογής, ειδικά μετά τις αλλαγές που έκανε στις συμφωνίες των APIs, καθιστώντας την ανάπτυξη εφαρμογών από τρίτους δυσκολότερη. Για παράδειγμα έχει ήδη σταματήσει η ανάπτυξη της δοκιμαστικής έκδοσης Alpha για την εφαρμογή Tweetbot για Mac μετά τις αλλαγές.

    Η ανάπτυξη της εφαρμογής από το Twitter δεν κράτησε πολύ, αφού έκανε αρχικά την εμφάνισή της στο Mac App Store το 2011, μετά την εξαγορά της εφαρμογής Tweetie και την μετατροπή της σε επίσημη εφαρμογή για την υπηρεσία. Στο μεταξύ το μεγαλύτερο παράπονο των χρηστών για την εφαρμογή, φαίνεται να είναι η απουσία υποστήριξης για την οθόνη τεχνολογίας Retina, κι αν επαληθευθεί το μήνυμα του Siegler, δεν θα έρθει ποτέ.

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Διακόπτεται η ανάπτυξη της επίσημης εφαρμογής Twitter για Mac από τον MihalisGR Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
    Σχόλια 1 Σχόλιο
    1. glk's Avatar
      Ετσι και αλλιώς ποτε δεν ήταν μια εφαρμογή που πρσεφερε κάτι το ιδιαίτερο! Καλύτερα απο τον browser!