• Κλήρωση για 10 διαδραστικά εγχειρίδια του "OS X Mountain Lion" για το iPad!

    Λάβετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 10 μοναδικά ηλεκτρονικά διαδραστικά εγχειρίδια για το iPad, με τίτλο "Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X Mountain Lion". “Το Πλήρες Εγχειρίδιο του OS X Mountain Lion” είναι το δεύτερο διαδραστικό εγχειρίδιο της σειράς “Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X” γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα για το iPad, το οποίο διατίθεται πλήρως ανανεωμένο αποκλειστικά μέσω του iBookStore της Apple.

    Η νεότερη έκδοση του διαδραστικού εγχειρίδιου με πλούσιο περιεχόμενο, έρχεται να καλύψει και πάλι με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες των χρηστών της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού OS X για τους υπολογιστές Mac. Στην έκδοση του εγχειριδίου για το OS X Mountain Lion, θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το σύγχρονο λειτουργικό σύστημα της Apple, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες που σας προσφέρει. “Το Πλήρες Εγχειρίδιο του OS X Mountain Lion” είναι γραμμένο με απλό και κατανοητό τρόπο από έμπειρους χρήστες του λειτουργικού και απευθύνεται τόσο στους νέους όσο και στους παλαιότερους χρήστες του OS X.Στις περισσότερες από 580 σελίδες του θα βρείτε λεπτομερή περιγραφή για όλες τις καινούργιες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού, με εκατοντάδες εικόνες, δεκάδες βίντεο και όπως πάντα απλές οδηγίες βήμα προς βήμα για οποιαδήποτε εργασία ή ρύθμιση θέλετε να εκτελέσετε. Tο ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ιδανικά οργανωμένο και ξεκινώντας τον χρήστη του OS X Mountain Lion από τα βασικά, προχωράει σε βάθος ανάλυση των χαρακτηριστικών του λειτουργικού, προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες των χρηστών που θα προκύψουν από την καθημερινή τους ενασχόληση με ένα σύγχρονο υπολογιστή Mac. Η δε ανανεωμένη του σχεδίαση καθιστά την ανάγνωση πραγματικά απολαυστική. Να επισημάνουμε πως οι αναφορές σε μενού, κουμπιά, ονομασίες κ.ά. καθώς και όλες οι εικόνες για τις προτιμήσεις του συστήματος, υπάρχουν τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα το εγχειρίδιο να εξυπηρετεί τους Έλληνες χρήστες, όποια γλώσσα κι αν έχουν επιλέξει για το περιβάλλον του OS X.

    Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση του MacLife σε συνεργασία με το TextBooks, αρκεί να αφήσετε ένα μήνυμα στην παρούσα δημοσίευση μέχρι την Πέμπτη 13/9/2012 και ώρα 23:59. Μετά από τυχαία κλήρωση θα προκύψουν οι δέκα νικητές που θα παραλάβουν ένα promo code για να κατεβάσουν δωρεάν το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο από το iBookStore. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα 14/9/2012.

    Σημείωση: Οι νικητές για να παραλάβουν το δώρο τους, θα πρέπει να στείλουν μέσω ΠΜ μέχρι και την Δευτέρα 17/9/2012, την διεύθυνση email στην οποία θέλουν να τους σταλεί ο κωδικός (promo code).

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Κλήρωση για 10 διαδραστικά εγχειρίδια του "OS X Mountain Lion" για το iPad! από τον MihalisGR Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα
    Σχόλια 94 Σχόλια
    1. JimmakoS's Avatar
      Ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία σε όλους!!
    1. voreas's Avatar
      Ευχαριστούμε για την προσφορά!
    1. glk's Avatar
      Ευχαριστούμε πολύ! Καλή μας τύχη!
    1. litanies's Avatar
      πάντα τέτοια Πολύ καλή προσφορά
    1. Cartographer's Avatar
      Καλή τύχη σε όλους!
    1. karaman's Avatar
      Να στε καλά. Και καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας!
    1. koukou's Avatar
      Καλή επιτυχία!
    1. alexsylas's Avatar
      Ευχαριστούμε! Πάντα τέτοια!
    1. nokian82's Avatar
      Καλή τύχη σε όλους!
    1. Lexus's Avatar
      Ευχαριστούμε για την προσφορά!
    1. savvasko's Avatar
      Καλή τύχη παιδιά!!!!
    1. ggreg2008's Avatar
      καλή βοήθεια θα είναι αυτό το βιβλίο
    1. Γιωργος's Avatar
      Ευχαριστούμε παιδιά!!!
    1. darkon's Avatar
      πολυ καλή και γεναιόδωρη προσφορά, καλή τύχη σε όλους.
    1. Ikaria Power's Avatar
      Nice !!! Καλή τύχη σε όλους !!!
    1. garvanit's Avatar
      Ωραίο δώρο. Καλή μας τύχη.
    1. tangon's Avatar
      Πολύ καλό δώρο! Καλή τύχη σε όλους μας.
    1. ALEVEN73's Avatar
      Ευχαριστούμε πολύ.
    1. aristal's Avatar
      να είστε καλά παιδιά ευχαριστούμε για την προσφορά
    1. djvaga's Avatar
      Ευχαριστούμε πολυ maclife!!!!!