• Στο Yerba Buena Center το μεθαυριανό event

    Το επερχόμενο event της Apple που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, θα λάβει χώρα στο Yerba Buena Center του Σαν Φρανζίσκο. Οι ετοιμασίες του χώρου έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου. Ακολουθούν φωτογραφίες που διέθεσε ένα αναγνώστης του 9to5mac. Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει για την έναρξη του πολυαναμενόμενου event της Apple όπου θα παρουσιαστεί το iPhone 5 και τα νέα iPods.

    Το iPhone 5 αναμένεται να έχει δεχτεί εξωτερικές αλλαγές, όπως μεγαλύτερη οθόνη 4" με ανάλυση 1136x640, νέο dock connector και τα ακουστικά να έχουν μεταφερθεί στο κάτω μέρος της συσκευής. Επίσης αναμένονται και αρκετές εσωτερικές αλλαγές όπως η αλλαγή στη σχεδίαση της κεραίας, νέος επεξεργαστής και νέα υποδοχή SIM κάρτας. Επίσης ελπίζουμε να γίνει και η τελική διάθεση του iOS 6.

    Αναφορικά με τα iPod οι πληροφορίες έχουν αλλάξει στο διαδίκτυο. Η σειρά iPod Shuffle φημολογείται να έχει δεχτεί μικρές σχετικά αλλαγές και να διατίθεται πλέον σε οκτώ χρώματα, έναντι των πέντε που κυκλοφορεί έως σήμερα. Τα iPod Nano ακούγεται πως έχουν δεχτεί σχεδιαστική ανανέωση και θα διατίθενται επίσης σε οκτώ χρώματα και ίσως μόνο σ' ένα μέγεθος και πιο συγκεκριμένα στα 16GB. Τ
    ις κυριότερες αλλαγές αναμένεται να τις έχει δεχτεί η σειρά των iPod Touch. Έως τώρα τα iPod Τouch διατίθενται σε 3 μεγέθη (16GB, 32GB, 64GB) και σε δύο χρώματα (άσπρο, μαύρο). Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το base model των 16GB θα παραμείνει ως έχει εξωτερικά, ενώ θα ανανεωθούν τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί σε ποιους τομείς. Κάποιες φήμες αναφέρουν ακόμα και την διάθεση τους σε πολλαπλά χρώματα. Σύμφωνα με τις αναφορές των WSJ και NYT θα ανακοινωθεί και μία νέα δωρεάν υπηρεσία, που θα παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να ακούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες κάνοντας stream μουσική (που δεν διαθέτουν) στους υπολογιστές και στις iOS συσκευές τους.








    Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά ως θέμα στο φόρουμ: Στο Yerba Buena Center το μεθαυριανό event από τον 8u88l3 Πλοηγηθείτε στο αρχικό θέμα